top of page

Behandelingen

Sacred Esoteric Healing

Esoteric Healing helpt je om de energetische oorzaken van fysieke klachten trauma's en ervaringen uit je jeugd, hardnekkige gewoontes en ongemakken te begrijpen en te helen. Het biedt ondersteuning bij het loslaten van emoties, patronen en energetische stagnaties die in het lichaam worden vastgehouden.
De hands-on behandelingen zijn geschikt voor zowel fysieke als emotionele klachten.

Chakra-puncture

Esoterische Chakra-puncture is een techniek waarbij naalden zeer licht en niet diep in de huid  worden geplaatst. Hierdoor kan het lichaam zich herstellen tot zijn oorspronkelijke energetische en fysieke harmonieuze staat. Door de naalden ontdoet het lichaam zich van de geblokkeerde energie en van de fysieke energetische toestand waarin het lichaam zich bevond.

Esoteric Massage

Esoterische massage ondersteunt het lichaam om zich vrij te maken van de ingeslopen disharmonie of geblokkeerde energie. Hierdoor kan het lichaam weer goed gaan functioneren in plaats van disfunctioneren. Aangezien de fysieke expressie (het uiten van jezelf) een noodzakelijk onderdeel van het dagelijkse leven is, moeten we niet alleen kijken hoe we bewegen, maar ook waarom we dit doen. De massage zelf is een diep verbindende vorm van genezing die meer bewustzijn en lichaamsverbinding geeft.

Connective Tissue

Esoterische Connective Tissue Therapie (ECTT) is een zachte hands-on energetische behandelingsmethode. Het is een zeer eenvoudige en krachtig effectieve behandeling die rechtstreeks samenwerkt met de energie die door het bindweefsel systeem stroomt om zo het natuurlijk evenwicht van het hele lichaam te ondersteunen en te herstellen.

Energetic Facial release
Deze energetische gezichtsmassage maakt gebruik een van zachte aanraking en massagetechnieken om opnieuw verbinding te maken met ons gezicht. Het ondersteunt om opgeslagen emoties, zoals verdriet, boosheid en frustratie los te laten. Deze massage werkt door in het gehele lichaam. Na afloop zie je er als herboren uit. De ernergetic Facial Release massage werkt heel ondersteunend in combinatie met een esoterische healing, een esoterische massage of als een op zichzelf staande behandeling.

 

Detox programma

Iedereen krijgt gifstoffen binnen via bespoten voedsel, chemische toevoegingen in eten, cosmetica, luchtvervuiling en medicijnen. Stress verzuurt het lichaam, maar ook hoe we over onszelf denken heeft een grote invloed op de energie stroming in ons lichaam. Als er meer gifstoffen binnenkomen dan je lichaam kan verwerken, worden deze opgeslagen, met allerlei klachten tot gevolg, zoals vermoeidheid en spijsverteringsproblemen. Met het detox programma, dat onder andere bestaat uit verschillende chakrapuncture behandelingen en voedingsadvies, help je je lichaam om weer optimaal te functioneren en krijg je meer energie.

Testimonials

 

Loving support, warmth and tenderness, is what i received in your sessions.  That is the first words that come up. Gentleness/tenderness is your beautiful and amazing quality. Also seeing in others what they cannot see in themselves (you kept telling me how beautiful i was but i could not see it at that time!).

Not only seeing, but expressing it as well - many people may see but do not express what they see, but the expressing is the important part, which you do so naturally! 

JMcK

Yvonne weet eigenlijk al voordat je naar de sessie komt wat je nodig hebt. Dat is fijn, omdat ik dat zelf soms niet weet. Haar liefdevolle manier van aanraken brengt me weer diep terug in mezelf. Ze is een helder voelend

mens, met  veel humor en levenswijsheid.

SD

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of heb je vragen? klik dan hieronder

bottom of page