top of page

Over

De keuzes die ik in mijn dagelijkse leven maak, zijn voor mij de grote levenslessen. Deze hebben een effect op mijzijef en iedereen om mij heen. Voor al mijn keuzes ben ik verantwoordelijk. Goed voor mezelf zorgen, mezelf waarderen, uiting geven aan wat ik voel, delen van ervaringen, verbinding zoeken etc. Dit zijn allemaal belangrijke elementen in mijn leven. Vaak zijn we op zoek naar ontspanning, rust, liefde, aandacht of erkenning en zoeken we dit buiten onszelf. Ook ik heb dit lange tijd gedaan, waardoor ik nog verder verwijderd raakte van mezelf. Ik was zo druk bezig met dingen buiten mezelf, met name in  mijn hoofd, terwijl mijn lichaam altijd de waarheid spreekt en signalen geeft.

Alles is energie, ons lichaam, emoties (positief en negatief), de aarde als geheel. Ook al onze bewegingen zijn energie. Wij zijn zelf verantwoordelijk voor de keuzes die we maken en deze keuzes hebben invloed op onze dagelijks welzijn. Door je hiervan bewust te zijn, vergroot je dat bewustzijn. Dit inzicht heeft mijn leven enorm veranderd en verrijkt. Mijn leven is meer intens, vol energie en liefde. Ik groei hierin nog steeds.

Ik heb ruim 21 jaar ervaring in het één op één werken met mensen en met verschillende soorten modaliteiten, waaronder yoga, Japanse Shiatsu, intuïtieve massage en teachings in Tibetaanse oog lezing en Tibetaanse Pulsing.

Daarnaast ben ik voedingsdeskundige en geef ik advies over recepten en het bereiden van gezonde maaltijden.

Sinds 7 jaar geef ik Sacred Esoteric Healing, Esoteric Connective Tissue, Chakrapuncture, Esoteric Massage en Esoteric Facial Release Massage volgens de Ageless Wisdom Principes die door Serge Benhayon, de oprichter van Universal Medicine, worden onderwezen.  Meer hierover kun je lezen op de betreffende websites. 

Ik ben aangesloten bij de Esoteric Practitioners Association(EPA) en geaccrediteerd voor de therapieën die ik aanbied.

 

Yvonne CoevertIPP_2023-1278small Yvonne WS.jpg
Testimonial

"Yvonne maakt dat je je meteen veilig en vertrouwd voelt. Ze heeft een zorgzame benadering en haar behandelingen zijn diepgaand."

CR

bottom of page