top of page
Facial Release

Wat is het?

Op ons gezicht is af te lezen wat we emotioneel voelen. We zijn ons hier vaak niet van bewust. Vaak wordt een verharding in ons gezicht zichtbaar. De donkere kringen onder onze ogen kunnen een gebrek aan echte vitaliteit en/of een te kort aan slaap tonen. Ook kan het een teken zijn dat we teveel zorgen hebben of we teveel controle willen houden. In ons gezicht tonen we fronsende rimpels of gespannen kaken, een gevoel van woede of frustratie, stress of angst. We dragen ongemerkt de hele dag door een masker die we aan de buiten wereld laten zien.

Ook vreugde en tevredenheid is zichtbaar in ons gezicht. Het laat een weerspiegeling zien van wat er gaande is in ons lichaam en hoe we ons voelen. Energetische Facial Release is ondersteunend en verzorgend voor zowel mannen als vrouwen. Hierdoor worden we daar ons meer bewust van waardoor we de emoties kunnen loslaten en ons gezicht zich gaat ontspannen.

Hoe werkt het?

 Facial release is een zachte gezichtsmassage. Het bestaat uit zachte hands-on massage technieken, met verschillende posities van de handen en het gebruik van gespecialiseerde crème. De massage  haalt het “masker”(de spanningen) weg en haalt je ware (mooie)  gezicht weer naar boven. De cliënt komt meestal in een stilte in zichzelf en voelt zich daarna heel verkwikkend.

CAM-20180905-4189.jpg

Always remember

- you think from your body first

You are constantly choosing your thoughts by the way you move your body.

Change the angle, rhythm or posture and so too do the thoughts change

Serge Benhayon

bottom of page