top of page
Esoteric Chakra-puncture

Wat is het?

Esoterische Chakra-Puncture is een behandeling voor het lichaam waarin naalden, zeer licht toegepast, het lichaam zich laat herstellen tot zijn oorspronkelijke energetische en fysieke harmonieuze staat. Hierdoor kan het lichaam zich ontdoen van de slechte energie en huidige energetische toestand waarin het lichaam zich bevond.

Hoe werkt het?

Chakra-Puncture is een aanvullende therapie die is gebaseerd op de wetenschap van de Nadi’s (de wetenschap van onze energieke, levende cellen). Het lichaam bestaat uit heel veel energie-cellen,  Nadi’s genaamd. Wanneer er een ziekte ontstaat of symptoom van pijn, dan verandert de energetische stroom van het lichaam en de energie krijgt een staat van disharmonie, waardoor we fysieke klachten (ziektes) krijgen. Door de Esoterische Chakra-puncture worden de Nadi’s opnieuw geactiveerd(niet stimulerend). Deze naalden worden zeer licht toegepast op de huid(0,2mm) in specifieke patronen op het lichaam. Hierdoor gaat de energie weer beter stromen. Het lichaam kan zo zich zelf herstellen. Ook zijn er goede resultaten geboekt bij gebruik als ondersteuning bij een chemokuur of na een kleine ingreep.

Testimonial

Voorafgaand aan de eerste sessie had ik al 2 weken een soort sluimerend, angstig gevoel. Na de sessie was het weg, en is niet meer teruggekomen. Dat is een heel duidelijk resultaat! Tijdens het zetten van de naaldjes voelde ik van alles gebeuren in mijn lichaam. Sommige naaldjes voelde ik niet, anderen gaven een vreemde pijn; er ging van alles stromen in mijn lichaam. Een soort elektrische stroompjes, of warmte. Erna voelde ik me heel harmonisch en ontspannen.

CAM-20180905-6960.jpg
My Channel

My Channel

Watch Now

This video is embedded from Chakra-puncture official website – www.chakra-puncture.com

FV

bottom of page