top of page

Esoteric Massage

Wat is het?

Esoterische Massage kan helpen om het lichaam vrij te maken van vastzittende disharmonie in spieren of gewrichten of het loslaten van zieke energie. Hierdoor kan het lichaam weer goed gaan functioneren in plaats van disfunctioneren.
Bovenstaande wordt door veel tevreden klanten van Esoterische Massage bevestigd.

CAM-20180905-4201.jpg

Hoe werkt het?

Esoterische Massage wijkt af van de “gewone” massage. De Esoterische massage werkt heel verfijnd en diep. Het geeft rust en ontspanning, waardoor het lichaam de stress, spanning en stijfheid los kan laten en het lichaam zich weer verzorgd voelt.

 

Fysieke beweging en expressie (jezelf uiten) is een belangrijk een noodzakelijk onderdeel van het dagelijks leven. Esoterische Massage kijkt niet alleen hoe we bewegen, maar ook wat ons beweegt en wat het effect is van de combinatie van die twee op ons energetisch en fysiek functioneren. Hierdoor kan Esoterische Massage de mogelijke oorzaak achterhalen en het lichaam ondersteunen om weer terug te keren tot zijn oorspronkelijke staat.

 

Deze vorm van therapie werkt ook in combinatie met de reguliere medische ondersteuning die een stabiele complementaire bondgenoot biedt en zoals veel hebben gerapporteerd, helpen bij herstel naar en of voor een optimale gezondheid.

CAM-20180905-4230.jpg
bottom of page