top of page
Recepten

We eten elke dag, vaak wel drie of meer keren per dag en snacken ook nog tussen door. Maar sta je wel eens bij stil waarom en wat je eet? En hoe je je voelt na het eten? Vaak eten we uit gewoonte, kijken of luisteren we niet goed of het wel zo goed voor ons is of eten we kant en klare maaltijden en beseffen niet wat er allemaal voor stoffen in zitten waar je lichaam in wezen niet om vraagt. Daarbij hoe maak je eten klaar? En in wat voor stemming ben je? Dit heeft allemaal invloed op het voedsel. Alles is energie, als je boos bent en eten maakt bijvoorbeeld, heeft dit invloed of als je rustig bij bent, dan zal je zeker het verschil merken. 

Om weer meer in balans te komen met je lichaam is het van belang om het juiste voedsel te eten, waarvan je lichaam blij van wordt. 

 

Hieronder vindt je een paar recepten incl ingrediënten en bereidingswijze. Zo krijg je een idee hoe een lekkere maar vooral ook gezonde maaltijd smaakt en hoe die gemaakt wordt.

Deze unieke verzamelde recepten zijn gebaseerd op geurige verse kruiden met zo vers mogelijke ingrediënten, heel inspirerend en toegankelijk om met iedereen te delen.

 

Je kunt ermee experimenteren. Later als je wat meer hebt uitgeprobeerd ga je steeds meer voelen wat je lichaam nodigt heeft.

Probeer het eens een maandje en zie hoe je energie is, voel je je minder moe ? Wordt alles weer wat helderder?

Leg je niet vast aan deze recepten, probeer uit en voel wat goed voor je is. Wees creatief met koken, met kleur, smaak en hoe je het opdient.

Veel plezier. 

bottom of page