top of page
Sacred Esoteric Healing
Wat is het?

Deze techniek ondersteunt jou om inzicht te krijgen in fysieke klachten, gewoontes en patronen en wat de oorzaak hiervan is. Het biedt een liefdevolle ondersteuning in het loslaten van vastzittende emoties, die een impact hebben op jou en je lichaam. We kijken samen waar je andere keuzes kunt maken die jou en je lichaam ondersteunen.

 Het is een zachte techniek (geen massage) die je bevrijdt van alles wat niet langer bij je hoort. Je krijgt meer energie, je voelt je beter over jezelf en je komt meer in contact met je lichaam. Je gaat ervaren hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen en wat het effect is van de keuzes die je dagelijks maakt. De verbinding met jezelf en de relatie met jezelf is waar het uiteindelijk om gaat.

 

Hoe werkt het?

Met deze techniek  (volledig gekleed) ontvang je een behandeling op verschillende delen van je lichaam door middel van een zachte toepassing van handen op plekken waar een stagnatie of een blokkade zit die haar oorzaak heeft in een verstoring van de energie in het lichaam. Esoteric Healing ondersteunt de opheffing van die blokkade waardoor je tot een diepe rust in jezelf komt. Sacred Esoteric Healing herstelt het natuurlijke evenwicht in het lichaam.  De behandeling is geschikt voor lichamelijke klachten, emotionele klachten, conflicten, burnout klachten, lichte depressieve klachten, vermoeidheid, onzekerheid, spanningen en stress.

 

Testimonial

 

Je hebt een groot vermogen om anderen aan te voelen. Als ik bij jou voor een sessie kom, dan hoef ik eigenlijk niets te zeggen. Je stemt op mij en mijn lichaam af en je voelt haarfijn aan wat ik, mijn lichaam op dat moment nodig heeft. Je intuïtie is zuiver, 'spot on' zoals ze in het Engels zeggen. Je bent een fijngevoelige kunstenaar die via haar handen uitdrukking geeft aan wat aandacht vraagt.

CR

bottom of page